CAT TATRA ROAD SHOW Ledčice 2018


A společnost NEVA GROUP nemohla na této akci chybět!! Společně s TATRA Trucks jsme zákazníkům do Ledčic přivezli představit celkem 7 vozidel.

Velkému zájmu se těšila novinka, která právě v těchto dnech nabíhá v Kopřivnici do výroby – TATRA T-158 PHOENIX v provedení modelového roku 2018 – s novým designem čelní masky, novými motory PACCAR MX, které jsou nejen výkonnější, ale také tišší a úspornější a s možností objednání nové generace automatických převodovek ZF TraXon. Byť je nové provedení vozidel TATRA Phoenix z vnějšího pohledu podobné současným vozidlům řady Phoenix, nabízí díky novým konstrukčním řešením svým provozovatelům vyšší přidanou hodnotu. Kompaktnější rozměry systému čištění výfukových plynů pomocí DPF filtru, katalyzátoru a systému SCR, poskytují větší prostor pro montáž nástaveb a dalšího příslušenství na podvozek. Vyšší užitečné zatížení spolu s nižší spotřebou tak zákazníkům přinášejí lepší ekonomiku provozu těchto vozidel!

Účastníkům TATRA Road Show jsme umožnili svézt se ve vozidle z limitované edice TATRA PRÄSIDENT a na vlastní kůži tak okusit nejen skvělé jízdní vlastnosti těchto vozidel, ale také si užít luxus, který nadstandardní výbava tohoto modelu nabízí.

Z této limitované edice zbývá již jen pár posledních kousků a tak neváhejte a využijte naší nabídky na okamžité dodání  TATRY PRÄSIDENT v provedení 6x6 se třístrannou sklápěcí nástavbou a univerzálního podvozku s rámem , opět v provedení TATRA T-158 PRÄSIDENT 6x6, určeného například pro montáž lesnické nástavby nebo nosiče kontejnerů. Plná 3-letá záruka a voucher v hodnotě 150.000,- korun na nákup dalšího vozu TATRA jsou nedílnou součástí dodávky těchto vozidel!

Červený tahač TATRA 4x4 jsme doplnili o sklápěcí návěs značky Schwarzmüller a vytvořili tak ideální kombinaci pro zákazníky, kteří pro přepravu materiálů využívají tyto soupravy. Pozornost všech však poutala naše impozantní DEMO souprava tahače PRÄSIDENT 6x6 s nástavbou a návěsem pro odvoz dřeva od společnosti UMIKOV, která je osazená hydraulickou rukou Epsilon. Jedině snad dakarský speciál společnosti BUGGYRA RACING, který byl vítaným zpestřením programu v Ledčicích, lákal více návštěvníků! Ten si ale na rozdíl od námi nabízených vozidel nemůžete tak lehce koupit.

Děkujeme zákazníkům, kteří si našli čas a přijeli za námi do Ledčic. Pokud Vám to nevyšlo a Váš program Vám neumožnil se akce zúčastnit, neváhejte nás kontaktovat.  Rádi Vám předvedeme naše skladová vozidla nebo se s Vámi domluvíme na možnosti vyzkoušení některého z našich předváděcích vozidel!