Den otevřených dveří s lesovozy a domíchávači betonu


V polovině července se v areálu naší společnosti v Nýřanech u Plzně konala ojedinělá akce, na níž byly stávajícím i budoucím zákazníkům, novinářům a zájemcům z řad široké veřejnosti představeny speciální vozidla určená pro stavebnictví a lesnictví. Po celou dobu byli k dispozici profesionální prodejci společnosti NEVA Group s. r. o. Přímo na místě vysvětlovali možnosti a varianty nástaveb zástupci společností UMIKOV CZ s.r.o. a SCHWING Stetter Ostrava s. r. o., a to rovnou u představovaných vozidel.

Konkrétně šlo o dvě soupravy pro odvoz dřeva TATRA PHOENIX 6x6 a DAF CF510 FAT a  a domíchávače betonu TATRA PHOENIX 6x6 v limitované edici Präsident a DAF CF410 FAD. Zároveň proběhlo i slavnostní předávání vozidel novým majitelům.

Akce se skutečně vydařila, celkem přišlo 74 osob ze 42 společností, čímž jsme byli velice překvapeni. Přesto, že se akce uskutečnila v prázdninovém, a hlavně v dovolenkovém čase, vzbudila u našich stávajících, ale i budoucích zákazníků veliký zájem. Vlastně to byl i jeden ze zákazníků, pan Roman Kroupa, který nám vnuknul myšlenku na uspořádání tohoto setkání. Na podzim si od nás koupil první „lesovůz“ DAF a před nedávnem projevil, na základě velmi dobrých zkušeností s jeho provozem, zájem o další vozidlo pro odvoz dřeva, ale tentokrát do těžkého terénu. I na tento požadavek jsme připraveni díky značce TATRA a jejím nepřekonatelným podvozkům. Svou nezanedbatelnou roli pro uspořádání prezentace zde hrál i rozšiřující se sortiment podvozků  v tomto segmentu vozidel. Neméně důležitým impulsem byl strmě narůstající trend v prodejích všech těchto speciálů. Velmi důležitá byla a je spolupráce s nástavbářskými společnostmi, kdy jejich dodávky jsou v požadované kvalitě a přesně v termínech podle dohody. Díky tomu můžeme s klidným svědomím být garantem dodávek kompletních vozidel včetně nástaveb. Nakonec jsme všechny získané poznatky a zkušenosti převedli do praxe v podobě této předváděcí akce, a tak tato prezentace nebyla poslední a zákazníci se mají na co těšit i v budoucnu.

Podrobnosti a další fotografie naleznete v připojeném článku z časopisu Doprava a silnice. Přejeme pěkné počtení!